Erman KADINŞAH - Okul Müdürü

Erman KADINŞAH - Okul Müdürü

          Değerli ziyaretcilerimiz,

          Okulumuz Mustafa Kemal Atatürk´ün Süvari bölük komutanı Teğmen ali Rıza Akıncı adına kurulmuştur.

          Eğitim kadromuz, gençlerimizi Atatürk ilkelerinden ilham alarak yetiştirebilecek, değişen dünya koşulları ile rekabet edebilecek bilgi ve beceri düzeyine ve yeterli donanıma sahiptirler.

          Okulumuzda okuyan ve okuyacak olan tüm gençler Atatürk´ün açmış olduğu Uygarlık yolunun yılmaz savunucuları olacaktır.

 

          Sevgili öğrenciler,

          Atatürk´ün açmış olduğu Çağdaş Uygarlık yolunun yılmaz savunucuları olarak, okulumuzdaki olanakları en iyi şekilde kullanacağınıza, Yüksek öğreniminize sorunsuz geçiş yapacağınıza yürekten inanıyorum. Okulumuzun imkanları sizlere iyi bir yabancı dil ve Yüksek Öğretim alt yapısını hazırlayacak düzeydedir. Bu yapıdan yararlanmak artık sizlerin ellerindedir.

 

          Saygıdeğer anne, baba ve velilerimiz,

          Bizleri birer genç olarak bıraktığınız bu çocuklarınız, sizlerin ve bizlerin yapmış olduğu katkılarla daha da gelişecek ve güçlenecektir. Yüksek Öğretime ve hayata hazırlanacak gençlerimizin birer yetişkin olarak 4 yıl sonra okulumuzdan ayrılırken, ne kadar çok olgunlaştığını, kendilerine güvendiklerini, kendi mesleki yollarını başarıyla açtıklarını görünce şaşıracaksınız.

          Biz okul idarecileri ve öğretmenler olarak onları hayata hazırlarken, onların genç olduğunu unutmadan yaklaşacağız. Sizlerinde  aynı yaklaşım içinde onların büyümelerini ve birey olarak hayattaki yerlerini almalarına yardımcı olacağınıza inanıyorum.

          Çocuklarımızın okulda başarılı olabilmeleri öncelikli olarak bizlerin görevidir. Bizde bu görevimizi yaparken siz değerli velilerimizin okulumuzu sık sık ziyaret etmelerini ve eleştirilerini bekliyoruz. Takdir ederseniz ki hiçbir idare sizlerin katkıları ve eleştirileri olmadan başarı çıtasını yükseltemez.

          Sitemizi sık sık ziyaret eder ve bizlerle iletişim kurarsanız başarımızın daha da artacağına inanıyor ve saygıyla sunuyorum.

 

 

 

(232) 370 2508 (232) 370 4594 Eposta